Nachtegaalstraat 3B
3581 AA Utrecht
THE NETHERLANDS

Email: info@studiosquare.nl
Phone: +31 302 378 176

Studio SQUARE is well known for its expertise in interior design and art creations which are both highly rated in their respective fields. The Studio is known for its ability to create a novel kind of interior and produces art that gives its public an emotional experience they never believed possible.

Follow Us

 

© Webdesign by Living Digitals

 

Particulieren

Intro

Studio SQUARE zal de best passende interieurs tot stand brengen voor en met jou.

Jij ziet je huis als belangrijk onderdeel en verlengstuk van je leven. Niet alleen een standaard plek waar je je thuis voelt, maar een ruimte die ook echt naar boven haalt wie je bent en wat je wil zijn. Je wil graag iets bijzonders en vindt het een avontuur met ons je wensen en dromen te delen. Wij luisteren naar je en kruipen onder huid om zo al je behoeftes te kunnen begrijpen en daarop in te kunnen gaan met het best mogelijke concept en ontwerp.

Daarna zal je het aan moeten durven ons te vertrouwen en je eigen ideeën los te laten om je te laten verrassen met concepten en ontwerpen die beter bij je passen dan je eerder had kunnen bedenken. Het zal niet een standaardinterieur worden dat je overal in de bladen ziet. Je zal uitgedaagd worden om anders naar je interieur en jezelf te kijken, waardoor er een concept en ontwerp ontwikkeld wordt dat even mooi, inspirerend en waardevol is als jijzelf.

Advies

Je hebt advies nodig over de indeling, inrichting en/of styling van je woning. Wij zullen met je overleggen wat het precies is wat je zoekt en nodig hebt. We maken een afspraak met je en komen op locatie, waar we ter plekke een advies geven. De duur en kosten van de afspraak zijn in overleg op basis van de grootte van de woning en hetgeen je graag van ons verlangt en deze zullen altijd vooraf afgestemd zijn. Het advies zal na de afspraak toegezonden worden.

Styling

Een te verkopen of te verhuren woning heeft extra en vooral goede styling nodig om de woning zo goed mogelijk te presenteren. In een intakegesprek bespreken we de omvang van de wensen. Na deze intake maken we een afspraak bij jou thuis om de stijl en de woning te kunnen opnemen. We bespreken direct de adviezen en geven waar nodig ondersteuning aangaande het eventueel verplaatsen van interieur. Wanneer er veranderingen zijn die op dat moment niet gerealiseerd kunnen worden, zullen deze na afloop toegestuurd worden om zelf aan te kunnen passen.

Wanneer afgestemd is dat wij interieursuggesties doen voor de aanschaf van meubilair en/of accessoires, dan zal het budget en de planning in dit gesprek besproken worden.

Inrichting & Styling

Ben je zelf niet in de gelegenheid je woning in te richten? Studio SQUARE kan deze na een goede intake en afstemming over de stijl, budget en timing, voor je inrichten en stylen. Zodra je aankomt is je huis af en kun je direct beginnen met genieten.

Compleet Design

Binnen dit traject kan Studio SQUARE je helpen met het concept, ontwerp, realisatie en styling. In het intakegesprek bespreken we nauwkeurig wie je bent, wat je zoekt, wat je verlangt en wat vermeden moet worden en wat de gewenste tijdslijn is. We stemmen de omschrijving van de opdracht nauwkeurig met je af.

Conceptfase
In de conceptfase zal Studio SQUARE naar boven brengen wat de richting moet zijn van het concept. Wanneer we overeenstemming hebben over die omschrijving gaat Studio SQUARE voor je aan het werk met voorstellen voor het type materialen en kleuren door middel van moodboards. Op basis van de omschrijving en type functies van de woning en ruimte doen wij een eerste voorstel voor mogelijke indelingen. Met 2D en 3D schetsen wordt dit verduidelijkt. In overeenstemming bepalen we een kleur- en materialenset en maken we een keuzen voor de eerste opzet van de indeling van de ruimtes.

Ontwerpfase
Op basis van het concept maken wij het kleuren- en materialenpallet concreet. Het gekozen moodboard wordt verder uitgediept en er wordt gedetailleerder ingegaan op de indeling. In het finale ontwerp zijn kleuren, materialen en meubilair gespecificeerd en wordt op basis van de exacte maten de indeling vastgelegd. Daarnaast ontwikkelen we een lichtplan en geven we suggesties voor betreffende leveranciers.

Het finale ontwerp zal bestaan uit:

  • Definitief moodboard met materialen gespecificeerd.
  • Maattekeningen 2D van de indeling en inrichting met daarin gespecificeerd welke kleuren en materialen waar gebruikt worden.
  • Overzicht van meubilair en leveranciers.
  • Lichtplan
  • 3D visualisatie van het totale ontwerp.

Realisatiefase
Studio SQUARE kan het aankoop traject begeleiden. We bieden ondersteuning in de aanvraag van de offertes met de juiste specificaties, kosten en planning. Daarnaast zal Studio SQUARE kwaliteitscontrole doen op de geleverde producten en kan ook complete af styling verzorgd worden. Ter afsluiting van dit traject zullen er professionele foto’s gemaakt worden en er een passende en persoonlijke afronding plaatsvinden.

Mocht je andere verzoeken hebben aan Studio SQUARE dan horen wij het heel graag.