Nachtegaalstraat 3B
3581 AA Utrecht
THE NETHERLANDS

Email: info@studiosquare.nl
Phone: +31 302 378 176

Studio SQUARE is well known for its expertise in interior design and art creations which are both highly rated in their respective fields. The Studio is known for its ability to create a novel kind of interior and produces art that gives its public an emotional experience they never believed possible.

Follow Us

 

© Webdesign by Living Digitals

 

Team

Management Team

Sandrijn

Sandrijn van Roemburg

Creative Director

Sandrijn van Roemburg is geboren in Seoul (Zuid-Korea). In haar eerste levensjaar is zij geadopteerd door haar Nederlandse ouders. Eenmaal een aantal jaar in Nederland met alle mogelijkheden van dien, borrelde er al vroeg iets in haar dat altijd gerelateerd was aan vrijheid. Die drang naar vrijheid heeft zich vaak geuit in creativiteit, liefde voor avontuur en vernieuwing en heeft haar interesse voor de creatieve ambachten, zoals onder andere kunst, muziek, architectuur en interieur, op doen laaien.

 

Naast de creatieve kant is Sandrijn erg geïntrigeerd door wat mensen drijft. Vooral die mensen die andere beslissingen nemen of onbegrip creëren binnen de maatschappij. Zij heeft een grote interesse in het omzetten van theoretische onderwerpen, verhalen en gevoelens, naar iets tastbaars, een creatie. Voorwaarde is dat deze wel tot de verbeelding moet spreken. Emotioneel iets teweegbrengen in positieve zin, maar op een manier waarin je jezelf niet verliest. De drang om dit te creëren zit in haar bloed en loopt door iedere ader van haar lichaam. Het mooier maken, een droom neerzetten en tegelijkertijd met beide benen op de grond blijven staan in een gezonde balans. Sandrijn is dan ook zeer sterk in het neerzetten van het concept en het ontwerp, die geheel aan de wensen van de klant tegemoet komen en voelen als realistische droom, uniek en persoonlijk.

 

Met een zeer brede carrière en achtergrond in design, projectmanagement en bestuursfuncties heeft zij een breed scala aan ervaringen. Dit gecombineerd met haar interesses, eeuwige drang naar persoonlijke groei en liefde voor het leven zorgt ervoor dat kwaliteit, creativiteit en menselijkheid in de juiste balans overal in zichtbaar en voelbaar zal zijn.

Matthijskopie

Matthijs Wateler

Lead Designer

Matthijs Wateler is opgegroeid in een horecafamilie. Hoge standaarden zijn hem niet vreemd en zijn liefde voor interieur stroomt vanaf de eerste seconde door zijn bloed. Hij startte zijn carrière als visual merchandiser. Kort daarna werden zijn talenten gespot door het high-end ontwerpbureau “Wolterinck” waar hij werkzaam geweest is als stylist. Vandaar zijn ervaring met planten en groen binnen interieurs.

 

Hij heeft een sterke fascinatie voor de vormtaal en materiaalkeuzes van onder andere architect Frank Lloyd Wright en mode icoon Tom Ford. Ook de esthetica van de ambachten uit Japans inspireren hem enorm. Matthijs wordt geïnspireerd door opkomende trends en haalt voldoening uit het analyseren hoeveel invloed deze wellicht gaan hebben binnen de designwereld. Welke materialen komen hieruit voort en hoe kunnen deze toegepast worden.

 

Matthijs heeft het vermogen in simpelheid iets unieks te kunnen zien en dat tot werkelijkheid om te zetten. Op basis daarvan heeft hij een eigen kunstlijn opgezet. In zijn stukken is het spelen met perceptie een belangrijk thema, wat hij vooral tot uiting brengt door te verrassen doormiddel van herhaling of verhoudingen.

Darryl

Darryl Wentzel

Managing Director
Bipin

Bipin Mehta

Marketing Director