Nachtegaalstraat 3B
3581 AA Utrecht
THE NETHERLANDS

Email: info@studiosquare.nl
Phone: +31 302 378 176

Studio SQUARE is well known for its expertise in interior design and art creations which are both highly rated in their respective fields. The Studio is known for its ability to create a novel kind of interior and produces art that gives its public an emotional experience they never believed possible.

Follow Us

 

© Webdesign by Living Digitals

 

Bedrijven

Bedrijfsruimtes

Studio SQUARE ontwerpt voor jou en je bedrijf de ultieme luxe en hoogwaardige bedrijfsruimte. Een goede inrichting maakt of breekt het succes. Een succesvolle bedrijfsruimte is afhankelijk van vele vaak persoonlijke en bedrijfsspecifieke elementen.

Naast de identiteit en wensen van het bedrijf gaat het om aspecten als comfort, dynamiek, vitaliteit, de juiste balans tussen ontspanning en inspanning, balans tussen concentratie en samenwerking, een efficiënte indeling, daglicht en opbergmogelijkheden. We bespreken alle wensen op een diepgaande en persoonlijke manier.

Door de persoonlijke benadering kan Studio SQUARE zich volledig identificeren met jouw bedrijf en komt zij met exceptionele concepten en ontwerpen. Daarnaast ondersteunen wij in de realisatiefase en styling.

qode-np-item

1. Intakefase

qode-np-item

2. Conceptfase

qode-np-item

3. Ontwerpfase

qode-np-item

4. Realisatiefase

Intakefase

In deze fase gaan we met jou diep in op de identiteit van je bedrijf, de historie, de toekomst, de wensen en de doelen. Er wordt in overleg een nauwkeurige opdracht geformuleerd, waarin ook een grove planning wordt opgenomen.

Conceptfase

Doormiddel van een vlekkenplan en moodboards geeft Studio SUQARE een eerste richting aan de bedrijfsruimte. Op basis hiervan geeft Studio SQUARE mogelijkheden voor de inrichting, materialen en kleuren. Studio SQUARE visualiseert deze in 2D en 3D schetsen. Na de juiste afstemming gaan we over naar het verfijnen van het concept. 

Ontwerpfase

In deze fase werken we van het concept naar een concreet ontwerp. Studio SQUARE werkt het ontwerp verder uit, stemt de kleuren en materialen op elkaar af en we zetten het plan uit bij onze uitvoerende partijen om in grove lijnen de haalbaarheid en kosten te checken. Doormiddel van visualisaties vormen we een realistisch beeld van je bedrijfsruimte en worden er definitieve keuzes gemaakt.

Het finale ontwerp zal bestaan uit:

  • Definitief mood board met materialen gespecificeerd.
  • Maattekeningen 2D van de indeling en inrichting.
  • Materiaal- en kleur specificaties.
  • Lichtplan.
  • Overzicht van meubilair en leveranciers.
  • 3D visualisatie van het totale ontwerp.

Realisatiefase

Studio SQUARE zal de definitieve offertes opvragen met de juiste specificaties, zodat materialen besteld kunnen worden. Daarnaast ondersteunt Studio SQUARE in de planning en zal zij kwaliteitscontrole doen op de geleverde producten. Ook kan de complete afstyling verzorgd worden. Nadat er professionele foto’s gemaakt zijn, wordt het traject op een passende en persoonlijke manier gezamenlijk afgerond.