Nachtegaalstraat 3B
3581 AA Utrecht
THE NETHERLANDS

Email: info@studiosquare.nl
Phone: +31 302 378 176

Studio SQUARE is well known for its expertise in interior design and art creations which are both highly rated in their respective fields. The Studio is known for its ability to create a novel kind of interior and produces art that gives its public an emotional experience they never believed possible.

Follow Us

 

© Webdesign by Living Digitals

 

Kunst

Bij de kunststukken van Studio SQUARE gaat het altijd om de juiste verhoudingen. Niet alleen binnen de kunstwerken zelf, maar ook als het gaat om de totale verhouding ten opzichte van de ruimte. Wanneer de verhouding niet klopt in de ruimte, dan gaat dat ten koste van beide. Daarnaast gaan de kunststukken over perceptie. Ze ontstaan vanuit een andere manier van kijken naar structuren, texturen, materialen en perspectieven. Iets dat simpel lijkt, maar enorme diepgang blijkt te hebben.

De kunststukken zijn een vast element in de interieurs van Studio SQUARE. Deze zullen perfect passen binnen het verhaal van het interieurdesign met de perfecte proporties en positionering en daarmee onmisbaar. Dit resulteert in emotioneel diepgaandere en bevredigendere interieurs en ruimtes die de kijker verbluft doen staan. Een exceptionele ervaring.

Matthijs Wateler – Artist