Nachtegaalstraat 3B
3581 AA Utrecht
THE NETHERLANDS

Email: info@studiosquare.nl
Phone: +31 302 378 176

Studio SQUARE is well known for its expertise in interior design and art creations which are both highly rated in their respective fields. The Studio is known for its ability to create a novel kind of interior and produces art that gives its public an emotional experience they never believed possible.

Follow Us

 

© Webdesign by Living Digitals

 

Over ons

Studio SQUARE

Visie

Studio SQUARE staat bekend en wordt hoog gewaardeerd om haar expertise op het gebied van interieurdesign en kunst. Studio SQUARE is uniek in het ontwikkelen van een vernieuwende weg binnen interieur en creëert kunst die haar doelgroep een onverwachte emotionele ervaring geeft.

Missie

Studio SQUARE leeft voor de vrijheid om ongeëvenaarde interieurs te creëren die overweldigende ervaringen teweegbrengt bij haar doelgroep en het gevoel geven dat ze leeft. Interieur speelt een enorm belangrijke rol in het leven van haar publiek. Haar eigen interieur moet de perfecte balans hebben die bij haar past als het gaat om materialen, designs, texturen en toevoegingen van het spelen met perceptie. Deze elementen op de juiste manier gecombineerd creëren een zeer sterke emotionele band met de bewoner(s), die zich daarbij veilig en geïnspireerd voelt. Het interieur past haar als de schoen van Assepoester, zonder dat ze precies haar vinger erop kan leggen waar dat door komt. Studio SQUARE geeft haar klanten een zeer persoonlijk interieur: een ruimtelijk gevoel, maar ook het gevoel van vriendschap, warmte, gezondheid, bewondering, geluk, zelfvertrouwen, spanning, voorspoed en de belangrijkste,…… liefde. De ruimte sluit zo goed aan, het is de basis van haar leven waar zij zich geaard, zeker, vertrouwd en getroost voelt.

 

Studio SQUARE ziet de wereld anders dan de meeste mensen. Studio SQUARE brengt verrassende en vernieuwende elementen in interieurdesign die door veel mensen niet gezien worden als vast onderdeel hiervan. Deze elementen komen zo exceptioneel samen dat ze zorgen voor utopische lagen binnen een ruimte of interieur. Studio SQUARE ziet deze ongewone elementen als “key” binnen een interieurdesign en beschouwt deze als vernieuwende fundamenten van interieurdesign. Ook heeft zij eigenaarschap over de productie en begeleiding en managet zelf het resultaat om er zeker van de zijn dat het proces hoogwaardig verloopt en de kwaliteit gewaarborgd wordt.

 

Een van de vernieuwende elementen is natuur en planten. Zij zullen een cruciale en fundamentele rol spelen in de designs van Studio SQUARE. Onmiskenbaar daarin is de wijze waarop natuur en planten worden toegepast. Op een vernieuwende manier met zeer specifiek gekozen planten/bomen, gepositioneerd en afgestemd met de ruimte die het betreffende stuk natuur zelf opdraagt. Het natuurstuk of de plant kan esthetisch gezien alleen op die specifieke plek staan. Het gaat om de balans tussen de controle van het design en de onvoorspelbaarheid van de natuur.

 

Een tweede onontkoombaar element dat Studio SQUARE gebruikt als een van haar fundamenten is kunst. Studio SQUARE ziet kunst niet als iets dat achteraf als accessoire toegevoegd kan worden. Zij ziet kunst als een vast element van het interieurontwerp, evenals wanden, verlichting, texturen et cetera, en wordt daarom al in het concept als belangrijk onderdeel opgenomen.

 

Studio SQUARE ademt respect en eerlijkheid, menselijkheid, met moeder aarde in gedachte. Ze is stabiel en professioneel en hoge kwaliteit is doorgevoerd in ieder aspect van haar business. Daarnaast zoekt Studio SQUARE naar vernieuwing en gaat niet ten onder aan trucjes en patronen. Het gaat om gezondheid, groei, professionaliteit en het faciliteren van broeinesten. Dit resulteert in verfrissende, vernieuwende en persoonlijke designs en relaties/netwerk.